Sari Puusaari valittu Espoo Golfin toimitusjohtajaksi: Kokenut ammattilainen tuo vahvan osaamisen golfyhteisöön | Espoo Golf

Sari Puusaari valittu Espoo Golfin toimitusjohtajaksi: Kokenut ammattilainen tuo vahvan osaamisen golfyhteisöön


Sari Puusaari on valittu Gumböle Golfin ja Espoon Golfseuran yhteiseksi toimitus- ja toiminnanjohtajaksi 8.4.24 alkaen. Puusaari, joka on aiemmin toiminut muun muassa Nevas Golfin, Kullo Golfin ja Keimola Golfin toimitus- ja toiminnanjohtajana, tuo mukanaan mittavan kokemuksen ja syvän ymmärryksen alasta.

Viimeisten vuosien aikana Puusaari on työskennellyt kiinteistöalalla, joka on lisännyt hänen osaamistaan ja näkemyksiään liiketoiminnasta. Hänen monipuolinen taustansa ja vahva kokemuksensa golfalalta tekevät hänestä ihanteellisen valinnan Espoo Golfin johtoon.

"Sari Puusaari on erinomainen lisäys Espoo Golfin tiimiin. Hänen vankka osaamisensa golfalalta yhdistettynä viime vuosien työskentelyyn kiinteistöalalla tarjoaa hyvän perspektiivin, joka auttaa meitä viemään yhteisöämme eteenpäin", toteaa Gumböle Golfin hallituksen puheenjohtaja, Håkan Blomberg.

“Omasta ja seuramme puolesta sydämellisesti tervetuloa joukkoomme Sari. Samaan hengenvetoon haluan kiittää Andreaa hyvästä työstä seuramme eteen ja toivottaa onnea tulevaan.” kommentoi Espoon Golfseuran puheenjohtaja Erno Kalalahti.

Puusaari itse on innoissaan uudesta roolistaan ja mahdollisuudesta palata golfalan pariin. "On ilo päästä johtamaan Espoo Golfia ja olla osa tätä hienoa yhteisöä. Odotan innolla työskentelyä kaikkien jäsenten ja henkilökunnan kanssa ja sitä, että pääsemme yhdessä luomaan entistäkin parempaa tulevaisuutta Espoo Golfille", hän toteaa.