EGS Naistoimikunta | Espoo Golf

Naistoimikunta

Pelaa sellaisena kuin olet!


Tervetuloa Ladyjen golfkausi 2024!
Tervetuloa mukaan naisten tapahtumiin ja kisoihin! Jos olet viime vuosina miettinyt tulla mutta jäänyt toteuttamatta – nyt on se kausi kun kannattaa tulla! Toimintaan on helppo tulla mukaan, me opastamme tarvittaessa ja ennen kaikkea kannustamme! Et jää yksin vaan saat varmasti peliseuraa, niin tapahtumissa (toukokuusta aina syyskuulle) kuin niiden ulkopuolellakin (esim. Ladylähdöt). Peliseuraa voit hakea meidän suljetussa Facebook-ryhmässä tai tälle kaudelle lanseerattavassa Ladyjen Whatsup-ryhmässä.

Kauden 2024 suunnittelu on käynnissä, ja tästä voit katsastaa miltä kausi 2023 näytti. Monia elementtejä tulee pysymään saman tyyppisinä.

Espoo Golf ladyt syyskuu -23 tapahtumat.pdf

Espoo Golf tapahtumia 2023.pdf

PPT 1 - Interclubit.pdf

PPT 2 - Ladylähdöt.pdf

PPT 3 - Kuukausikilpailut.pdf

PPT 4 - Ystävyysottelut.pdf


Ylläpidämme Facebook-ryhmää "Espoo Golf Ladyt" joka on suljettu ja yksityinen, vain Espoo Golf Ladyjen käyttöön. Ryhmässämme on jo 130 jäsentä - liity mukaan! Täältä saat parhaiten tiedot tulevista tapahtumista, muistutukset ilmoittautumisista, kuvat ja tunnelmat jälkikäteen ja täällä voi myös itse postata tilanteita ja tunnelmia kentältä tai hakea itsellesi peliseuraa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme! Tehdään yhdessä hieno golfkausi 2024!

Sähköpostilla tavoitat: espoogolf_ladyt(at)outlook.com / ladykapteeni Leena Leminen.

Toimikunnan jäsenet:
Johanna Kaartinen
Tuula Lemettinen
Lea Pennanen
Jenni Seppälä
Tiina Veräväinen
Leena Leminen, ladykapteeni ja toimikunnan puheenjohtaja