Espoo Golf | Espoo Golf

Espoo Golf - Väylien äärellä.

Kaksi kenttää, yksi Espoo Golf.
​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​Espoon Golfseura + Gumböle Golf = Espoo Golf

Meillä espoolaisilla on usein tapana tehdä asiat vähän omalla tavalla. Emme tyydy yhteen keskustaan, koska viisi keskustaa on paljon espoolaisempi vaihtoehto. Golf on meidän veressä. Vaikka voimme kutsua meitä vasta 50:nettä vuotta kaupunkilaisiksi, niin silti Espoon Golfseura on Suomen toiseksi vanhin 18-reikäinen golfkenttä. Erikoista? Eittämättä. Espoolaista? Ehdottoman.


Espoo Golfin alkuperä polveutuu Espoon Golfseurasta, josta kaikki sai alkunsa, jopa kentistä nuorempi Gumbölekin. Ennen kuin yhtäkään lyöntiä oli lyöty seisoi 1840-luvun Gumbölen kartano ylväästi kenttien välissä ja kenttäalueet yhdisti jokilaakson läpi virtaava Gumbölen joki kutevine taimenineen, kuten yhä vieläkin. Siinä missä Espoon Golfseura tuli vuosien varrella tunnetuksi Euroopan Challenge Touriakin isännöineenä kilpa-areenana, jonka kamaralla astelivat Johnny Millerin kaltaiset lajilegendat, Gumböle Golf puolestaan ansaitsi maineensa Suomen kenties nopeimpana kenttänä ja peli-ilon tyyssijana.


Espoo Golf vastaa kysymykseen, mihin nämä kaksi espoolaisen golfin sanansaattajaa ovat menossa. Yhdessä ylpeästi, kestävästi ja rohkeasti kohti yhteisöllistä ja elinvoimaista tulevaisuutta asiakkaita kuunnellen. Yhteistyötä molemmat kenttämme yhteisöineen ovat tehneet jo pitkään. Nyt on aika astua askel pidemmälle ja yhdistyä, jotta seuraava lukumme olisi kirkkaampi kuin koskaan. Espoo Golf on kahden itsenäisen, juuriltaan ja sydämeltään espoolaisen golfkentän luonnollinen liitto ja espoolaisen golfin uusin luku - golfarien naapurissa, golfarjen sydämessä.


Kulmakivemme on kaksi erilaista, monipuolista ja meidän sanoin arkeenkäypää kenttää kuin espoolaisten olohuoneiden jatkeina: Gumböle onnistumisten ja hyvän fiiliksen takaajana, EGS haasteen ja kehittymisen. Yhtä ratkaisevaa on tietää, kenelle olemme olemassa. Espoo Golf on kaikkien kavereiden ja kaveriporukkojen, perheiden ja perheen pienimpien sekä omien lojaalien ja viihtyvien vieraiden avoin espoolainen golfyhteisö, jossa hymy on valuuttaa ja golf yhdistävä kielemme.


Nyt kun kahdesta tulee lopullisesti yksi, on Espoo Golfin kirjoittamaton tarina valmis kirjoitettavaksi, te kaikki rakkaat espoolaiset ja espoonmieliset sen pääosassa. Ja tämän me haluamme kaikkien muistavan - meidän Espoon perheeseen on aina ovi apposen auki.


Espoo Golf - naapurisi väylien äärellä.