EGS | Espoo Golf

OPETUS

EGS

Espoo Golfin kilpakenttä EGS omaa pitkät perinteet Suomen golfkartalla. Sen upea layout kauniissa ja vaihtelevassa jokilaaksossa sekä maineikas historia tekevät kierroksesta Espoo Golfin vanhemmalla kentällä ainutlaatuisen.

EGS on Espoo Golfin perinteikäs ja layoutiltaan mielenkiintoinen kilpakenttä. Vuonna 1982 avatulla EGS:llä on suuri merkitys maamme golfkartalla Suomen toiseksi vanhimpana 18-reikäisenä golfkenttänä. Kenttä on toiminut myös vuosien ajan Challenge Tourin osakilpailujen näyttämönä.

EGS:n kenttä on on edelleen klassikko suomalaisten golfkenttien joukossa, mutta katse vahvasti huomisessa. Golfin perinteet ovat kuitenkin EGS:ssä vahvasti läsnä sen idyllisen tunnelman ja Suomen golfravintoloista pisimmän historian omaavan Rosavillan myötä. Rosavillan historia alkaa 270 vuotta sitten, Ruotsin laivaston kapteeniluutnantin rakennuttaessa perheelleen huvilan. Sen suojissa on rakennettu Viaporia, väitelty taiteesta, unelmoitu vapaudesta ja kohotettu maljoja niin Ruotsin kuninkaalle, Venäjän keisarille kuin Suomen itsenäisyydellekin. Nyt maljaa kuitenkin kohotetaan uudistuneelle Espoo Golfille!

Haasteita ja elämyksiä kenttä tarjoaa kaikille pelaajille tasoituksesta riippumatta. Kentän lay-out on suunniteltu hyvin; väylät ovat vaihtelevia ja mukavan haastavia. Epäselviä avauslyöntejä kentällä ei joudu lyömään.

Caddiemasterin toimisto, harjoitusalueet ja ravintola Rosavilla löytyvät heti parkkipaikkojen vierestä. Taukokioski palvelee pelaajia pariin kertaan kierroksen aikana. Klubille ei palata etuysin jälkeen vaan vasta lopuksi, joten taukokioskin palveluja kannattaa hyödyntää. Kioski sijaitsee 6. ja 13. tiiboksien välissä.

Kierros jokilaaksossa, kauniissa ja vaihtelevassa ympäristössä kuuluu kaikkien golfareiden toivelistalle.