Yritystapahtumat | Espoo Golf

OPETUS

Yritystapahtumat

Se rennompi ja hauskempi golfkisa

Elämyksiä, yllätyksiä ja erilaisia pelimuotoja — niistä on Espoo Golfin yritystapahtumat kaudella 2024 tehty. Yritystapahtumamme ovat aina asiakasyrityksen näköisiä ja Espoo Golfin laatuvaatimusten mukaisia. Avustamme teitä tapahtuman järjestelyjen kaikissa tärkeissä yksityiskohdissa, aina kutsusta lähtien. Hyvin suunniteltu, kohderyhmän tarpeet ja toiveet huomioiva yritystapahtuma, jossa jokainen osallistuja on huomioitu, jättää pysyvän muistijäljen. Mikä olisikaan parempi tapa sitouttaa asiakkaat ja yhteistyökumppanit kuin yhdessä vietetty aika.

Jokaisella tapahtumalla on oma tapahtumavastaava Espoo Golfin puolesta, joka on paikalla pelaajia varten koko päivän. Kehitetään yhdessä teidän yrityksenne näköinen golfpäivä, josta puhutaan vielä talvellakin kahvitauoilla!


Golfkentällä on kaikki tarvittavat jo valmiina. Hyvät parkkipaikat, upea ympäristö, kokoustilat, pukuhuoneet ja saunat sekä ravintola. Onko teillä idea tapahtumasta, mutta paikka puuttuu? Vai ideoidaanko teille yhdessä liikunnallinen päivä, jossa voidaan huomioida osallistujien eri toiveet? Aamulenkkejä tai joogaa, tietoiskuja tai luonnossa liikkumista.

Ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä!

Sari Puusaari
040 512 4572
sari.puusaari@espoogolf.fi

​​​​​​​Jukka Rimpiläinen
0400 484027
jukka.rimpilainen@espoogolf.fi

Mika Weckström
045 185 3545
mika.weckstrom@espoogolf.fi
Varaa aika kalenteristani!