Kumppanuudet | Espoo Golf

OPETUS

Kumppanuudet

Tule Espoo Golfin kumppaniksi. Teemme yrityksesi näkyväksi!

Golf on isossa nosteessa ja laji on tällä hetkellä harrastajamääriltään Suomen suurin. Espoo Golfin kahdella kentällä, Espoon Golfseurassa ja Gumböle Golfissa tehdään noin 65.000 asiakaskäyntiä pelikauden aikana. Suurin osa kävijöistä saapuu omalla autolla ja vierailun kesto on keskimäärin 5 tuntia. Sinulla on siis viisi tuntia aikaa kertoa yrityksestäsi ja tuotteistasi valitsemallasi tavalla, alla olevilla kumppanituotteillamme tai täysin räätälöidysti.

Tule kumppaniksi 2024 alkaen, niin teemme yrityksesi näkyväksi. Liityt samalla kumppaniklubiin, jossa voit verkostoitua muiden kanssa. Järjestämme klubille tapaamisia ja muita aktiviteetteja hyvinvointipalveluja laajasti hyödyntäen. Kumppaniklubin jäsenyys pitää sisällään kumppanin henkilökohtaisen, kuvallisen esittelyn kumppanisivustolla. Kaikki hinnat ovat alv. 0.


Nimeämätön pelioikeus. Paketista riippuen yksi (1.300€) / kaksi (2.400€) / kolme (3.300€) pelioikeutta käytössä per päivä.

Erikoispalkinto Hole in Onen tekijälle. Tiiboksissa mainostaulu yrityksen tuotteesta/palkinnosta. Kumppaniyritykselle pelilippuja 10 kpl. (1.000€)

Sis. mainos väylätauluissa, tarrat viheriökupeissa ja logo lipussa. Kumppaniyritykselle pelilippuja 10kpl. (4.000€)

Sis. mainos väylätauluissa, tarrat viheriökupeissa ja logo lipussa. Kumppaniyritykselle pelilippuja 20 kpl. (8.000€)

Sis. mainos/logo rangen kaikissa sokettitauluissa sekä 10 pelilippua. Rangepallojen joukossa ''voittopallot'', jonka löytäjä saa toimistosta erikoispalkinnon. (5.000€)

Yrityksen tuotteet ja asiakkaat huomioiden täysin räätälöity kumppanuus ja verkostojen yhdistäminen. Hinta perustuu luotuun kokonaisuuteen.

Viikon kumppani -mahdollisuus

Espoo Golfissa kumppanit saavat halutessaan kattavan näkyvyyden viikon kumppani -ratkaisulla. Viikon ajan sekä klubitalo, että henkilökunta ”puetaan” kumppanin väreihin, pelaajille jaetaan ilmaisia näytteitä ja heitä ohjataan kumppanin esittelypisteisiin ulkona tai sisällä. Hyvien ideoiden ansiosta kumppanin tuotteet jättävät positiivisen muistijäljen ja jatkokampanjalla pelaajat ja yritys yhdistetään uudelleen. Viikon kumppani -ratkaisu neuvotellaan ja räätälöidään aina erikseen, tule ideoimaan kanssamme mieliinpainuva ratkaisu.

Tavataan, ideoidaan yhdessä, koostetaan toimiva ratkaisu ja hinnoitellaan se sopivaksi. Meillä on innokas kohderyhmä valmiina tutustumaan yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin.

Ota yhteyttä!

Sari Puusaari
040 512 4572
sari.puusaari@espoogolf.fi

​​​​​​​Jukka Rimpiläinen
0400 484027
jukka.rimpilainen(at)espoogolf.fi

Jukan esittely >

Mika Weckström
045 185 3545
mika.weckstrom(at)espoogolf.fi
Varaa aika kalenteristani!