Kodinhoitaja Päiväksi ja Espoo Golf yhteistyöhön hyvän asian puolesta | Espoo Golf

OPETUS

Kodinhoitaja Päiväksi ja Espoo Golf yhteistyöhön hyvän asian puolesta


Kodinhoitaja Päiväksi ja Espoon Golf ovat aloittaneet yhteistyön tukemalla yhteisön junioritoimintaa ja yhdistämällä voimansa hyvän asian puolesta. Yhteistyö sisältää merkittävän lahjoituksen jokaisesta Espoon Golfseuran tai Gumböle Golfin jäsenen tekemästä tilauksesta, ja sen tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten golfharrastusta.


Kodinhoitaja Päiväksi on vuonna 2018 perustettu siivouspalveluyritys, joka tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista kotisiivouspalvelua Espoon, Helsingin, Kauniaisten, Kirkkonummen ja Vantaan alueilla.

Espoo Golfin toimitusjohtaja Andrea Nyman korosti Kodinhoitaja Päiväksi vastuullista henkilöstön hoitoa ja iloitsi samoista arvoista, jotka yhdistävät yrityksiä. Osana yhteistyötä Kodinhoitaja Päiväksi vastaa Espoo Golfin puhtaudesta kaudesta 2024 alkaen, vahvistaen sitoutumistaan korkeaan laatuun ja vastuullisuuteen.
Yritys on ylpeä Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -jäsenyydestään, mikä osoittaa sitoutumistaan hoitaa kaikki tilaajavastuulain edellyttämät yhteiskunnalliset velvollisuudet mallikkaasti.
Kodinhoitaja Päiväksi tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikkiin asumisen tarpeisiin, kuten säännöllinen kotisiivous, juhlasiivoukset, ikkunoiden pesut ja ulkopintojen huoltopuhdistukset. Yrityksen erityisosaamiseen kuuluu myös pintojen nanopinnoitukset, jotka eivät ainoastaan helpota puhdistusta vaan myös suojaavat pintoja remontoinnin tarpeilta.


Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin jäsenille tämä yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden tukea seurojen juniorigolfia, saaden samalla itse nauttia puhtaasta kodista. Jokaisesta Espoon Golfseuran tai Gumböle Golfin jäsenen tekemästä tilauksesta lahjoitetaan lasten ja nuorten golfareiden hyväksi: säännöllisestä kotisiivoussopimuksesta 50 € ja kertasiivouksesta 25 €.


Kodinhoitaja Päiväksi kannustaa ihmisiä kokeilemaan laadukasta ja kiitosta saanutta kotisiivousta testisiivouksella ja lupaavat, että asiakkaat ihastuvat puhtaaseen kotiin. Joulun aikaan on vielä mahdollista varata aikoja joulusiivouksille.


Tutustu jäsenetuihin:

Täältä


Lisätietoja Kodinhoitaja Päiväksi palveluista löydät osoitteesta:

www.kodinhoitajapaivaksi.fi