Naistoimikunta

Luonnon keskellä, kiireetöntä vapaa-aikaa – laatuaikaa – ilman suorituspaineita, yhdessä!
Naistoimikunta suunnittelee naisten kauden ohjelman sellaiseksi, että mahdollisimman monen olisi mahdollista osallistua, aloittelijoista ja uusista jäsenistä konkariin. Tapahtumiin osallistumisen kynnystä pidetään mahdollisimman alhaalla - tavoitteena on saada uusia osallistujia ja innostaa vähän pelanneita ja tarjota kiireettömiä, hyvän mielen pelitapahtumia kaikille halukkaille. Tarkoituksena on tutustuttaa oman seuran naisia toisiinsa sekä lähikenttiin sekä heidän naispelaajiin.
Yhteistyö Gumböle Golfin naistoimikunnan kanssa on vahvaa siten, että aina kun mahdollista tarjotaan osallistuminen mahdolliseksi molempien seurojen naisille - Espoo Golf Ladyt -hengessä.

Linkeistä löydät tarkemmat tiedot tämän kauden tarjonnasta - Ladylähdöt, Interclubit, Kuukausikilpailut sekä Ystävyysottelut.
Löydät myös koosteen matalan kynnyksen tapahtumista koko kaudella 2023.
Ilmoittautumiset Kilpailut ja tapahtumat | Espoo Golf tai ohjeen mukaan.


Espoo Golf ladyt syyskuu -23 tapahtumat.pdf

Espoo Golf tapahtumia 2023.pdf

PPT 1 - Interclubit.pdf

PPT 2 - Ladylähdöt.pdf

PPT 3 - Kuukausikilpailut.pdf

PPT 4 - Ystävyysottelut.pdf


Ylläpidämme Facebook-ryhmää "Espoo Golf Ladyt" joka on suljettu ja yksityinen, vain Espoo Golf Ladyjen käyttöön. Ryhmässämme on jo 100 jäsentä - liity mukaan! Täältä saat parhaiten tiedot tulevista tapahtumista, muistutukset ilmoittautumisista, kuvat ja tunnelmat jälkikäteen ja täällä voi myös itse postata tilanteita ja tunnelmia kentältä tai hakea itsellesi peliseuraa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme! Tehdään yhdessä hieno golfkausi 2023!

Sähköpostilla tavoitat: espoogolf_ladyt(at)outlook.com / ladykapteeni Leena Leminen.

Toimikunnan jäsenet:
Leena Leminen, ladykapteeni ja toimikunnan puheenjohtaja
Lea Pennanen
Johanna Kaartinen
Tuula Lemettinen
Tiina Veräväinen