EGS Naistoimikunta | Espoo Golf

OPETUS

Naistoimikunta

Pelaa sellaisena kuin olet!

Tervetuloa Ladyjen golfkausi 2024!
Tervetuloa mukaan naisten tapahtumiin ja kisoihin! Jos olet viime vuosina miettinyt tulla mutta jäänyt toteuttamatta – nyt on se kausi kun kannattaa tulla! Toimintaan on helppo tulla mukaan, me opastamme tarvittaessa ja ennen kaikkea kannustamme! Et jää yksin vaan saat varmasti peliseuraa, niin tapahtumissa (toukokuusta aina syyskuulle) kuin niiden ulkopuolellakin (esim. Ladylähdöt). Yhteisiä tapahtumia järjestetään Espoo Golfin molemmilla kentillä ja lähikentillä.

​​​​​​​Tässä tarkemmat infot kauden 2024 tapahtumista. Lista päivittyy kauden edetessä ja ilmoittautuminen on mahdollista sen heti auettua, ao. kilpailukalenterin kautta.

Ylläpidämme Facebook-ryhmää "Espoo Golf Ladyt" joka on suljettu ja yksityinen, vain Espoo Golf Ladyjen käyttöön. Ryhmässämme on jo 130 jäsentä - liity mukaan! Täältä saat parhaiten tiedot tulevista tapahtumista, muistutukset ilmoittautumisista, kuvat ja tunnelmat jälkikäteen ja täällä voi myös itse postata tilanteita ja tunnelmia kentältä. Peliseuran hakuun olemme Espoo Golf Ladyille avanneet oman WhatsApp-ryhmän. Tämä on tarkoitettu lähinnä peliseuran hakuun kierrokselle tai joukkuekaverin hakuun lähestyvään kisaan.

Mukaan pääset tästä linkistä


Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme! Tehdään yhdessä hieno golfkausi 2024!

Sähköpostilla tavoitat: espoogolf_ladyt(at)outlook.com / ladykapteeni Leena Leminen.

Toimikunnan jäsenet:
Johanna Kaartinen
Tuula Lemettinen
Lea Pennanen
Jenni Seppälä
Tiina Veräväinen
Leena Leminen, ladykapteeni ja toimikunnan puheenjohtaja