Pro Shop | Espoo Golf

OPETUS

Pro Shop

ESPOO GOLFIN PRO SHOPEJA HALLINNOI DISWEST GOLF

Diswest on pieni, mutta suurella sydämellä sekä intohimolla pitkään lajin parissa toiminut kivijalkamyymälä. Jokainen asiakas on tärkeä ja henkilökohtainen sekä asiantunteva asiakaspalvelu ovat toiminnan kulmakivenä. Oikeanlaisilla välineillä pelaaminen sujuu paremmin ja on mukavampaa. Tyytyväinen asiakas suosittelee saamaansa hyvää palvelua omalle lähipiirilleen. Diswestin asiakaskunta koostuu tyytyväisistä asiakkaista.

Pro Shopeissa on tarjolla golfvarusteiden perusvalikoima, myymälän valikoima on laajempi. Pro Shopista voit ostaa ennen kierrosta pallot, griinihaarukat, tiitikut sekä hanskat. Lisäksi saatavilla on vaihtelevasti tilanteen mukaan jonkin verran tekstiilejä, jalkineita sekä päähineitä. Myös myymälästä jääneitä poistotuotteita sekä demo- ja fittauskäytössä olleita mailoja tuodaan myyntiin pro shopeihin.

Diswestin henkilökunta pelaa myös aktiivisesti Espoo Golfin kentillä, joten jos tunnistat meidät niin tule tervehtimään! Tervetuloa ostoksille myös Espoon Suomenojan myymälään.


Terveisin,
Olli ja Jasmin

Diswest Golf
Finnoonlaaksontie 7

02270 Espoo
+358 44 972 6681