Gumböle Golf | Espoo Golf

OPETUS

Gumböle Golf

Espoo Golfin Gumböle Golf on rento, nopea ja palkitseva kenttä: onnistumisten ja hyvän fiiliksen takaaja. Kompakti kokonaisuus, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia pelistrategialle ja hyvänä päivänä tilaisuuden jopa tuloksentekoon.

Gumböle ei ole (onneksi) yhtä haastava kuin isoveljensä, mutta mieleenpainuvaksi sen tekee kentän läpi kulkeva Gumbölejoki ja nopeasti pelattavat väylät lyhyine siirtymineen. Vuodesta 2009 lähtien on Gumbölessä pelattu 18- reikäistä kenttää, joka koostuu kahdesta hyvin erityyyppisestä ysistä. Aiemmin kenttä oli 9-reikäinen, nimeltään Fountain nine. Nykyisen nimensä Gumböle Golf sai kenttien välissä ylväästi seisovan Gumbölen kartanon mukaan.

Kenttä on yleisilmeeltään avoin ja kevyesti kumpuileva joen suistomaisemassa. Etuysi on tiukempi - vettä ja puita löytyy monelta väylältä ja korotetut greenit haastavat lähestymisissä. Lyhyempi takaysi taas mahdollistaa onnistumisten jahtaamisen ja toivottavasti leveän hymyn saavuttaessa klubitalon terassille kierroksen jälkeen.

​​​​​​​Tervetuloa pelaamaan!