Uusi palvelu, auto puhtaaksi pelin aikana | Espoo Golf

OPETUS

Uusi palvelu, auto puhtaaksi pelin aikana

EGS ja Gumböle tarjoavat nyt uuden palvelun kaikille pelaajilleen. Jätät pelaamaan lähtiessäsi autosi avaimet caddiemasterille ja kotiin lähtiessäsi istut puhtaaseen ja kiiltävään käsin pestyyn autoon.

Aloitamme tiistaina 1.8. uuden palvelun autojen pesuissa, sisäpuhdistuksissa ja vahauksissa. Yhteistyökumppanimme, on vain 800 metrin etäisyydellä EGS:stä, osoitteessa Myntinsyrjä 3 toimiva BossWash Oy.

Aukioloajat: Ma-pe klo 8-19 ja la klo 9-18.


Menettely on todella yksinkertainen:

  1. Jätät avaimet caddiemasterille lähtiessäsi pelaamaan ja ilmoitat minkä pesun, puhdistuksen tai vahauksen haluat. Ajanvarausta ei tehdä etukäteen. Voit siis vasta paikan päällä tehdä päätöksen ja caddiemaster tekee varauksen puolestasi. BossWashin henkilökunta käy sitten noutamassa auton toimipisteeseensä ja palauttaa sen valmiina parkkipaikalle. (BossWash varaa palveluun aikaa 2 tuntia)
  2. Kieroksen jälkeen noudat avaimet caddiemasterilta ja maksat MobilePay:lla tai pankkisiirrolla tilaamasi palvelun. Huomaathan, että auton avaimet on noudettava caddiemasterin toimiston aukioloaikojen puitteissa.


Tarkempaa tietoa BossWashista, eri palveluista ja niiden hinnoista löytyy klikkaamalla tästä

Käsinpesu on auton maalipinnoille hellempi vaihtoehto kuin pesuautomaatti. Tässä muutamia esimerkkejä suosituimmista palveluista henkilöautolle ja tila-autolle:

  • Käsinpesu ulkoa 20 e / 30 e
  • Käsinpesu Plus (sis. ovien välit ja mattojen pesun) 30 e / 35 e
  • Käsinpesu ja sisäpuhdistus 45 e / 55 e
  • Käsinpesu ja kovavahaus käsin 70 e / 80


​​​​​​​Tutustumistarjouksena 1.8.-30.8.2023 välisenä aikana auton noudosta ei peritä hinnaston mukaista 5 euron maksua.

Tämän helpompaa ei auton pesu enää voi olla!