Uutta tietoa GG rangen aukeamisesta | Espoo Golf

OPETUS

Uutta tietoa GG rangen aukeamisesta

Gumböle Golfin rangen aidan rikkoutuminen ja korjaaminen on aiheuttanut meille valtavasti haasteita tänä vuonna. Valitettavasti haasteet eivät ole vieläkään ohi. Kun rangen tolpat viimein saatiin paikoilleen, tuli lisäongelmia verkon toimituksen kanssa. Nyt verkon pitäisi saapua viimein kaikkien järjestelyiden jälkeen tällä viikolla. Sen sijaan uutena haasteena eteen tuli verkon vaijeri sekä verkon kiinnittämiseen tarvittavat koukut: verkkoon tarvittavaa riittävän pitkää vaijeria sekä tarvittavia koukkuja ei ole vielä saatavilla, joten verkon asennus valitettavasti viivästyy edelleen. Olemme toiveikkaita sen suhteen, että vaijeri saataisiin ensi viikolla ja samalla verkko saataisiin asennettua.

Pahoittelemme jatkuvaa rangen avaamisen viivästymistä ja teemme kaikkemme, että se saataisiin avattua mahdollisimman nopeasti.

Myös lähipelialue rangen takaosassa pidetään suljettuna turvallisuussyistä. Omat golfvalmentajamme saavat poikkeuksellisesti käyttää lähipelialuetta opetustarkoituksiin ja hekin vain ehdottomasti turvallisiin, lyhyisiin lyönteihin. Opetustilanteissa opettajat vastaavat siitä, ettei vaaraa aiheuteta.

Parhain terveisin,
Sari Puusaari
Toimitus- ja toiminnanjohtaja
Espoo Golf