Gumböle Golfin E-osakeanti | Espoo Golf

OPETUS

Gumböle Golf Oy:n E-osakeanti

Gumböle Golf Oy laskee liikkeelle uusia II E-lajin osakkeita.

Uusien osakkeiden liikkeellelasku perustuuu yhtiökokouksen 21.05.2019 päätökseen, jossa kokous on valtuuttanut hallituksen päättämään osakeannista.

Valtuutuksen nojalla voidaan antaa enintään 1 500 kappaletta II E-sarjan osakkeita.

Gumböle Golf Oy:n hallitus on kokouksessaan 1.2.2024 päättänyt laskea liikkeelle enintään 50 kpl II E-sarjan osakkeita. Osakkeiden merkintähinta on 1500€/kpl. Osakkeiden merkintäaika on 26.2.2024-31.5.2024.

​​​​​​​Mikäli olet kiinnostunut ostamaan osakkeen, niin lähetä meille sähköpostia osoitteeseen hannele.hyttinen@espoogolf.fi

Lähetämme sitten sinulle laskun ja kun se on maksettu, teemme kauppakirjan.


​​​​​​​Hyvä tietää Gumböle Golf Oy:n E-osakkeista:

1. Osakkeessa on yksi pelioikeus.

2. Osakkeesta suoritetaan vuosittainen hoitovastike vain siltä kalenterivuodelta, jolloin omistaja on aktivoinut pelioikeuden käyttöön.

3. E-lajin osakkeesta omistaja ei ole velvollinen maksamaan rahoitusvastiketta.

4. Osakkeella ei ole äänioikeutta.

5. Osakkaan halutessaan luopua E-osakkeestaan, yhtiöllä on velvollisuus lunastaa se takaisin 1€ hinnalla, käyttäen vapaata omaa pääomaa, edellyttäen että osakkeeseen kohdistuat maksuvelvoitteet on täysimääräisesti hoidettu.

6. Mikäli osakas käyttää itse osakkeensa pelioikeutta, on hän oikeutettu ostamaan itselleen Kultakortin, hintaan 175€ (vuonna 2024), jolla saa pelata 26 vieraskentällä, 7 kertaa jokaisella. Lisää tietoa kultakortista löydät Täältä