Kumppanuudet | Espoo Golf

OPETUS

Kumppanuudet

Espoon Golfseura + Gumböle Golf = Espoo Golf

Meillä espoolaisilla on usein tapana tehdä asiat vähän omalla tavalla. Emme tyydy yhteen keskustaan, koska viisi keskustaa on paljon espoolaisempi vaihtoehto. Golf on meidän veressä. Vaikka voimme kutsua meitä vasta 50:nettä vuotta kaupunkilaisiksi, niin silti Espoon Golfseura on Suomen toiseksi vanhin 18-reikäinen golfkenttä. Erikoista? Eittämättä. Espoolaista? Ehdottoman. Espoo Golf on kahden itsenäisen, juuriltaan ja sydämeltään espoolaisen golfkentän luonnollinen liitto ja espoolaisen golfin uusin luku – golfarien naapurissa, golfarjen sydämessä.

Nyt kun kahdesta tulee lopullisesti yksi, on Espoo Golfin kirjoittamaton tarina valmis kirjoitettavaksi, te kaikki rakkaat espoolaiset ja espoonmieliset sen pääosassa. Ja tämän me haluamme kaikkien muistavan – meidän Espoon perheeseen on aina ovi apposen auki.


Tule Espoo Golfin kumppaniksi.
Teemme yrityksesi näkyväksi!

Golf on isossa nosteessa ja laji on tällä hetkellä harrastajamääriltään Suomen suurin. Espoo Golfin kahdella kentällä, Gumböle Golfissa ja Espoon Golfseurassa tehdään noin 65 000 asiakaskäyntiä vuosittain ja lajin ominaispiirteisiin kuuluu, että vierailuaika on noin 4-5 tuntia. Suurin osa pelaajista tulee paikalle omalla autolla. Pelaaminen vie vierailuajasta leijonanosan, mutta käynti sisältää elementtejä, jolloin pelaajan huomio voidaan herättää. Jokainen pelaaja käy klubitalolla ilmoittautumassa ja nauttii mahdollisesti lounaan tai kahvit (oluet) ennen kierrosta. Moni vierailee myös harjoitusalueilla, varmistaakseen hyvän startin kierrokselle. Kierroksen aikana ja sen jälkeen on uusi mahdollisuus asiakkaan huomion herättämiseen.

Espoo Golfissa kumppanit saavat halutessaan kattavan näkyvyyden viikon kumppani -ratkaisulla. Viikon ajan sekä klubitalo, että henkilökunta ”puetaan” kumppanin väreihin, pelaajille jaetaan ilmaisia näytteitä ja heitä ohjataan kumppanin esittelypisteisiin ulkona tai sisällä. Hyvien ideoiden ansiosta kumppanin tuotteet jättävät positiivisen muistijäljen ja jatkokampanjalla pelaajat ja yritys yhdistetään uudelleen. Viikon kumppani -ratkaisu neuvotellaan ja räätälöidään aina erikseen, tule ideoimaan kanssamme mieliinpainuva ratkaisu.

Tavataan, ideoidaan yhdessä, koostetaan toimiva ratkaisu ja hinnoitellaan se sopivaksi.
Meillä on innokas kohderyhmä valmiina tutustumaan yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin.


Esimerkkejä kumppanuustuotteistamme löydät kumppanuustuotteet esitteestämme (linkki alla).


EG-Kumppanuustuotteet2024.pdfHuom! Espoo Golfin kumppaneista muodostetaan erillinen kumppaniklubi, jossa yritykset verkostoituvat keskenään. Järjestämme klubille tapaamisia ja muita aktiviteetteja hyvinvointipalveluja laajasti hyödyntäen.

Ota yhteyttä:

Andrea Nyman
050 336 8886
andrea.nyman(at)espoogolf.fi

​​​​​​​Jukka Rimpiläinen
0400 484027
jukka.rimpilainen(at)espoogolf.fi

Mika Weckström
045 185 3545
mika.weckstrom(at)espoogolf.fi