Kumppaniksi | Espoo Golf

OPETUS

Kumppaniksi

Tule Espoo Golfin kumppaniksi.
Teemme yrityksesi näkyväksi!

Golf on isossa nosteessa ja laji on tällä hetkellä harrastajamääriltään Suomen suurin. Espoo Golfin kahdella kentällä, Gumböle Golfissa ja Espoon Golfseurassa tehdään noin 70 000 asiakaskäyntiä vuosittain ja lajin ominaispiirteisiin kuuluu, että vierailuaika on noin 4-5 tuntia. Pelaaminen vie siitä leijonanosan, mutta vierailu sisältää elementtejä, jolloin pelaajan huomio voidaan herättää. Jokainen pelaaja käy klubitalolla ilmoittautumassa ja nauttii mahdollisesti lounaan tai kahvit (oluet) ennen kierrosta. Moni vierailee myös harjoitusalueilla, varmistaakseen hyvän startin kierrokselle. Kierroksen jälkeen on uusi mahdollisuus asiakkaan huomion herättämiseen.

Espoo Golfissa kumppanit saavat halutessaan kattavan näkyvyyden viikon kumppani -ratkaisulla. Viikon ajan sekä klubitalo, että henkilökunta ”puetaan” kumppanin väreihin, pelaajille jaetaan ilmaisia näytteitä ja heitä ohjataan kumppanin esittelypisteisiin ulkona tai sisällä. Hyvien ideoiden ansiosta kumppanin tuotteet jättävät positiivisen muistijäljen ja jatkokampanjalla pelaajat ja yritys yhdistetään uudelleen. Viikon kumppani -ratkaisu neuvotellaan ja räätälöidään aina erikseen, tule ideoimaan kanssamme mieliinpainuva ratkaisu.

Espoo Golfilla on runsaasti vaihtoehtoja näkymiseen kentän alueella, mutta kumppani-viikolla yrityksesi tehdään todella näkyväksi.

Olemme koonneet tälle sivulle esimerkkejä kumppanuuspaketeista, mutta todellisuudessa räätälöimme ne yrityskohtaisesti. Suurin osa kumppanuuksista kattaa koko pelikauden sisältäen myös sovittavan määrän pelituotteita sekä jäsenyyden kumppaniklubissamme*.

Lue miten yrityksen tilaama golfkurssi onnistui!

Tavataan, ideoidaan yhdessä, koostetaan toimiva ratkaisu ja hinnoitellaan se sopivaksi.
Meillä on 70 000 golfarin kohderyhmä valmiina tutustumaan yrityksesi tuotteisiin ja palveluihin.

Ota yhteyttä: 0400 484027/Jukka Rimpiläinen, tai sähköpostitse: jukkarimpi@me.com
tai 050 336 8886/Andrea Nyman, andrea.nyman(at)espoogolf.fi

Tässä muutama esimerkki, klikkaa kuvaa ja lue lisää:

Tapahtumapäivät ja kampanjat