Ville Virkkala hopealle SM-kisoissa - Viggo Talasmäki viides | Espoo Golf

OPETUS

Ville Virkkala hopealle SM-kisoissa - Viggo Talasmäki viides

Junioreiden SM-kisoissa Kullo Golfissa ratkottiin 18-vuotiaiden mitalistit. Kulloon kenttä ei ole helpoimmasta päästä, mutta sen kunto oli griinejä myöten loistavassa ja nopeassa kunnossa ja kärki pelasi kolmen päivän kokonaistuloksen reilusti alle parin.

Voittaja Lauri Rosendahl selvisi kolmesta kierroksesta 207 lyönnillä (68-69-70, -9), jota voidaan pitää erittäin kovana tuloksena. Espoo Golfseuran Ville Virkkala ja Viggo Talasmäki pelasivat hienot kisat. Ville pelasi itsensä hopealle koko sarjan parhaalla viimeisellä päivällä (71-73-68, -4) ja Viggo oli viides myös alle par kokonaistuloksella (76-68-71, -1).

Ville kommentoi kisaan kokonaisuutta ja kierroksiaan tuoreeltaan palkintojenjaon jälkeen - "Ei ollut helppo kisa. Eka rundi oli taistelua alle parin hyvän puttaamisen johdosta. Toiselle rundille sain hyvän startin kolmen birdien myötä, mutta en saanut pidettyä flowta yllä ja taistelin oman pääni kanssa. Sain kuitenkin pidettyä itseni mukana mitalitaistelussa viimeisen väylän hyvällä birdiellä. Viimeisenä päivänä koitin vain antaa putterille mahdollisimman paljon paikkoja, joka toimittikin hyvin (seitsemän birdietä - toimituksen huomio). Ei ollut varmin lyöntiviikko, eikä helpoin kisa tosiaan, mutta olen tyytyväinen omaan asenteeseeni ja tietenkin lopputulokseen!"

Tulokset: TÄSTÄ


Espoo Golf onnittelee Villeä SM-mitalista ja Viggoa hienosta kisasta!