Max Sundholm hienosti toinen FJT Challengella | Espoo Golf

OPETUS

Max Sundholm hienosti toinen FJT Challengella

Gumböle golfin Max Sundholm pelasi itsensä upeasti toiselle sijalle tasan par tuloksella 71 Iitti Golfissa. Max lopetti kierroksensa hienosti kahteen birdieen ja jäi voittajasta kovatasoisessa kilpailussa kahden lyönnin päähän.

Max oli syystä tyytyväinen peliinsä, mutta harmitteli puttipeliään. "Lyönti kulki oikein hyvin ja pelistrategia oli onnistunut, mutta putit eivät uponneet. Laskeskelin, että tuloksesta olisi voinut saada jopa kuusi lyöntiä pois paremmalla putilla". Toinen sija oli jo kauden toinen Maxille FJT Challenge kisoissa.

Nuorella miehellä on kiirettä ja edessä mielenkiintoiset viikot. Edessä on vielä yhdet juniorikilpailut Suomessa ja ohessa harjoittelua ja valmistautumista U.S. Kids Golf World Teen Championship -kilpailuun, jonne hän sai alkukaudesta kutsun. Kilpailu pelataan Pinehurst no.8 -kentällä Pohjois-Carolinassa.

Gumböle golf tukee Maxin kilpailumatkaa ja Max halusikin välittää kiitokset tuesta. Espoo Golf onnittelee hienoista menestyksestä ja toivottaa hienoa kisamatkaa Maxille!