Haemme caddiemastereita golfkaudelle 2023 | Espoo Golf

OPETUS

Haemme caddiemastereita golfkaudelle 2023

Haemme caddiemastereita ajanvaraustehtäviin golfkaudelle 2023

Espoo Golf on moderni, mutta perinteitä kunnioittava golfyhteisö, jossa pelataan kahdella eri kentällä (Espoon Golfseura ja Gumböle Golf). Vuonna 2019 yhdistyimme hallinnollisesti Espoo Golfiksi. Espoo Golf on noin 3100 jäsenen golfyhteisö, joka käsittää sekä Espoon Golfseuran että Gumböle Golfin. Toimimme ennakkoluulottomasti kahden eri seuran yhteistyönä, muodostaen yhden 36-reikäisen kokonaisuuden, tarjoten golfia lajiin tutustujista kilpapelaajiin. Nyt haemme yhteiseen tiimiimme iloisia asiakaspalveluun soveltuvia Caddiemastereita!

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan määräaikaisen työpaikan kauniissa ympäristössä. Toimenkuvaasi kuuluvat mm. pelaajien vastaanotto, peliaikojen varaamisjärjestelyt (puhelin ja internet), kilpailujen ja tapahtumien hoito sekä tulospalvelu, kassajärjestelmä ja tilitys, viestintä ja somen päivittäminen, golftarvikkeiden myynti sekä muut mahdolliset tehtävät. Toimenkuvaan kuuluu myös tilojemme yleissiisteydestä huolehtiminen.

Työsuhde on määräaikainen erikseen sovittavalle ajanjaksolle, joka sijoittuu välille huhti – lokakuu, kentän aukiolosta riippuen. Töitä tehdään molemmilla kentillä, seitsemänä päivänä viikossa. Työvuoroja on 3–6/viikko ja päivittäinen työaika n. 5–8 tuntia klo 7–21 välisenä aikana.

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista mieltä, oma-aloitteista ja aktiivista otetta, suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsin kielen taito on eduksi), sekä joustavuutta ja kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Työtehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Sijaintimme takia auton käyttö helpottaa oleellisesti työmatkojen sujuvuutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen annika.ahokas@espoogolf.fi. Hakuaika päättyy 28.2.2023 mutta paikat täytetään jo ennen hakuajan loppumista, mikäli sopivat henkilöt tehtävään löytyvät aiemmin. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Annika Ahokas, numerosta 044 9706063 (ma-to, klo 9-15).