Gumböle Golfin range avataan huomenna 21.5. klo 9.00 | Espoo Golf

OPETUS

Tärkeää Gumböle Golfin rangeen liittyen!!!

Gumbölen range sijaitsee hieman hankalassa paikassa Turun moottoritien läheisyydessä. Jo pitkään rangella on ollut kielto driverilla lyömisestä. Tämä kielto ei kuitenkaan vielä tee rangesta turvallista, osa kun lyö muillakin pitkillä mailoilla niin pitkälle, että vinoon lähtevä pallo voi harhautua moottoritielle. Hallitus on pohtinut asiaa pitkään ja miettinyt siihen ratkaisuja. Korkea aita tuntuisi loogiselta ratkaisulta. Se on toki kallis, mutta hinta ei ole se suurin ongelma: isoin haaste on se, että emme saa pystyttää rangelle sen pituisia tolppia, jotka kaatuessaan yltäisivät moottoritielle. Hallituksen ja allekirjoittaneen prioriteetti nro 1 on se, että rangella lyöminen on ehdottoman turvallista. Samaan aikaan haluaisimme kuitenkin taata hyvät harjoitteluolosuhteet kaikille. Niinpä hallitus on päättänyt seuraavaa:

- Pitkien lyöntien lyöminen on rangella sallittua vain ylätasanteelta ja lyönnit on sieltä katsottuna suunnattava rangen oikeaan nurkkaan.

- Ruohopääty on pääasiassa valmentajien käytössä. Sitä saavat muutkin käyttää silloin, kun se onnistuu opetusta häiritsemättä. Turvallisuussääntöjen noudattaminen on täälläkin ehdottoman tärkeää.

Näitä sääntöjä on jokaisen noudatettava! Kaikki pitkiä lyöntejä lyövät varmasti tiedostavat oman kapasiteettinsa. Kiitämme jo etukäteen, että noudatatte tärkeitä ohjeita.

Parhain terveisin

Sari Puusaari
Toimitus- ja toiminnanjohtaja
Espoo Golf (GG ja EGS)