Gumböle Golfin ja Espoon Golfseuran yhteistyö jatkuu vireänä ”Väylien äärellä” | Espoo Golf

OPETUS

Gumböle Golfin ja Espoon Golfseuran yhteistyö jatkuu vireänä ”Väylien äärellä”

Erno Kalalahti vasemmalla ja Håkan Blomberg oikealla.

Gumböle Golfin puheenjohtaja Håkan Blomberg ja Espoon Golfseuran tuore puheenjohtaja Erno Kalalahti allekirjoittivat 7.3.2023 uuden yhteistyösopimuksen vuosille 2023–2026, joka on jatkoa vuonna 2019 alkaneelle yhteistyölle.

Sopimuksen keskeisinä tavoitteina ovat kustannusten optimointi ja säästöt, yhteisten myynti- ja palvelutuotteiden avulla molempien osapuolten tulovirtojen kasvattaminen sekä lisäarvon luominen nykyisille ja tuleville asiakkaille.

Yhteistyön alussa vuonna 2019 panostettiin yhteiseen hallinto- ja markkinointiorganisaatioon, jossa yhteistyö perustui pääpiirteissään kustannusten jakamiseen ja myynnin lisäämiseen. Kentänhoito pyöri molemmilla kentillä omalla miehityksellä, mutta kalustoa ja materiaaleja lainattiin ristiin.

Nopeasti kuitenkin havaittiin, että toimintamalli oli toimiva ja sitä kannatti kehittää. Positiivista palautetta saatiin myös pelaajilta, jotka olivat tyytyväisiä päästessään pelaamaan 36-reikäistä kokonaisuutta. Niinpä koko henkilökunta siirtyi tekemään töitä molemmille kentille ja asiakas pystyi ostamaan yhden pelioikeuden, joka sisälsi molemmat kentät.

Yhteistyön jatkuu edelleen vireänä ja siitä viimeisimpänä osoituksena ovat yhteiseen toiminnanohjausjärjestelmään, Wisegolfiin siirtyminen, yhteiset verkkosivut sekä uuden brändin julkistaminen 10.2.2023.