Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin kenttiä aletaan valmistella talvea varten - kentät (EGS ja GG) suljetaan lauantaina 28.10.2023 | Espoo Golf

Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin kentät suljetaan lauantaista 28.10.2023 alkaen

Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin kenttiä aletaan valmistella talvea varten. Tulevilla viikoilla tehtävillä toimenpiteillä halutaan varmistaa kentän mahdollisimman hyvä talvehtiminen, jotta olosuhteet kasvualustoille ovat hyvät keväällä.

Molemmat golfkentät (EGS ja GG) suljetaan kauden 2023 osalta perjantain 27.10.2023 jälkeen. Kenttien sulkemispäätökseen suurin vaikuttava asia on, että kasvukausi loppuu valon ja lämmön vähyyden takia. Kun kasvukausi syksyllä loppuu, päivittäiset vauriot kuten lyöntijäljet, pallon alastulojäljet, kulkemisen aiheuttama kuluminen yms. eivät enää korjaannu kuten kesällä kasvukaudella. Syksyllä tulleet vauriot alkavat siis korjaantua vasta keväällä, kun lämpöä on riittävästi. Mitä paremmassa kunnossa kasvualusta (heinä) pääsee talven viettoon, sitä paremmat mahdollisuudet sillä on selvitä talven rasituksesta.​​​​​​​ Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan keväällä heti hyväkuntoiset kentät.

Kiitos kaudesta 2023 kaikille teille!