Espoo Golfin kenttien tilanteesta / avaamisesta tietoa | Espoo Golf

OPETUS

Espoo Golfin kenttien talvehtiminen - kohta pelataan

Espoo Golfin kentät (EGS ja GG) ovat sulaneet hyvää vauhtia ja kevään valmistelut on päästy aloittamaan hyvässä aikataulussa. Lumi on viimein sulanut myös varjoisilta alueilta ja kenttä vihertää monin paikoin jo kivasti. Alkaneen viikon sääennuste lupaa kuitenkin vielä pakkasöitä ja sateisia, kylmiä päiviä, mikä hieman hidastaa kevään edistymistä, heinä kun vaatii +5 -asteen lämpötilaa yötä päivää kasvaakseen. Vielä joudumme siis hetken odottamaan kentän avautumista.

Runsaslumisen talven jälkeen jännitimme, miten kenttä tulee selviämään talven haasteeista. Onneksi pahimmat pelot osoittautuivat turhiksi ja tilanne on tällä hetkellä pääosin odotettua parempi. Valitettavasti Gumbölen viheriöt 7, 10, 12 ja 13 ovat olleet pitkään- ja ovat edelleen- veden alla. Joudumme siis odottamaan veden laskemista ja viheriöiden kuivumista, ennen kun niille voidaan tehdä mitään. Kauden viimein alkaessa, joudumme myös pelaamaan näitö väyliä jonkin aikaa talviviheriöille.

Kenttien avaamisen h- hetki lähestyy kaikesta huolimatta pikkuhiljaa. Seuraamme kenttien tilannetta päivittäin ja teemme hartiavoimin töitä, jotta kenttä saataisiin mahdollisimman hyvään kuntoon kauden viimein alkaessa. Talkoot pidetään lauantaina 27.4.2024 klo 9-12 ja tämän jälkeen talkoolaiset pääsevät pelaamaan, mikäli sääolosuhteet sen sallivat. Kenttien virallisesta avaamisesta emme vielä vaihtelevien säiden takia uskalla tehdä arviota. Tiedämme kuitenkin, että KOHTA PELATAAN!

EGS harjoitusviheriö

EGS väylänäkymä ykköselle ravintola Rosavillan terassilta

Gumböle Golfin harjoitusviheriö ja 18.

Gumböle Golfin 9 viheriö