Espoo Golfin junioreille hienoa menestystä - Joona Raumolin voittoon | Espoo Golf

OPETUS

Espoo Golfin junioreille hienoa menestystä - Joona Raumolin voittoon

Kilpailukausi on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja Espoo Golfin juniorit kilpailivat ahkerasti viikonloppuna. Lauantaina pelattiin Dormy Future Tourin 1. osakilpailu Hiekkaharju Golfissa. Iiris Mallat (GG) pelasi tuloksen 86 ollen hienosti 2:nen tyttöjen Future-18 sarjassa. Kerttu Kosonen (GG) oli samassa sarjassa 12:s.
Poikien Easy Red-16 sarjassa Topias Korttila (GG) oli 6. Pojat Future-14 sarjassa Aamos Konttinen (GG) oli sijalla T5 ja Eemil Hyyppä (EGS) T12:s. Pojat Future-16 sarjassa Nuutti Kellokoski oli T16:s.

Sunnuntaina pelattiin Porvoo Golfissa ja Kymen Golfissa FJT Challenge osakilpailut. Kymen Golfissa Gumböle Golfin Joona Raumolin voitti upeasti koko kisan. Kilpailu oli todella tasaista loppuun asti, ja kahden pelaajan päätyessä tulokseen 77, ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkorei’iltä. Joona teki 1. jatkoreiälle varman parin ja nappasin voiton kotiin. Pokaalin lisäksi hän sai paikan ensi viikonloppuna pelattavaa Footjoy Finnish Junior Tourin osakilpailuun. Tsemppiä sinne!
Kymen Golfissa oli mukana myös Gumbölen Max Sundholm, joka oli T6:s.
Porvoossa Iiris Mallat (GG) oli 8:s, Kerttu Kosonen (GG) 9:s, Ilari Pyhtilä (EGS) T12:s ja Alex Tigerstedt T41:s.

Suomen pääkiertueen Finnish Tourin osakilpailussa 19-vuotias Viggo Talasmäki (EGS) pelasi Hirsala Golfissa kierrokset 71, 75, 75 sijoittuen hienosti suomen parhaiden ammattilaisten joukossa sijalle T11.

Espoo Golf onnittelee pelaajia ja heidän valmentajiaan viikonlopun menestyksestä.