Espoo Golfin junioreille hienoa kisamenestystä! | Espoo Golf

OPETUS

Espoo Golfin junioreille hienoa kisamenestystä!

Benjamin 9v, nappasi voiton Future Tourilta Kulloosta

Espoo golfin junioreilla oli laajasti menestyksekäs viikonvaihde. Viime viikonloppuna oli Espoo golfin junioreita edustettuna toista kymmentä eri puolella Suomea Golfliiton juniorikilpailuissa, joista Top 5 sijoituksia tuli peräti viisi kappaletta.

Ruukkigolfissa pelatussa Future Tourin osakilpailussa Aamos Konttinen oli toinen ja paras alle 12v sarjassa hienolla tuloksella 85 lyöntiä. Samassa kilpailussa ja sarjassa Sisu Laitinen oli neljäs tuloksella 87. Nuutti Kellokoski ja Toivo Mantere taas sijoilla 12. ja 14 ja Easy Red sarjassa Veeti Reen sijalla 11.

Kullo Golfin Future Tourin Easy Red sarjan voiton nappasi yhdeksänvuotias Benjamin Vuori hienolla 94 lyönnin ja 45 pisteen kierroksellaan. Poikien Future luokassa veljekset Joona ja Aku Raumolin jakoivat tuloksella 84 kymmenettä sijaa ja Benjamin Koivula oli sijalla 37. Tyttöjen Future sarjassa Kerttu Kosonen ja Iiris Mallat nappasivat hienot sijoitukset neljäs ja seitsemäs. Iiris kävi nappamassa saman hienon neljännen sijan myös seuraavana päivän Iitin golfseuran Future Tourin osakilpailusta.

Aamos ja kahden pokaalin kilpailu - toinen sija ja paras alle 12 vuotias.