Ajanvaraus siirtyy WiseGolfiin | Espoo Golf

OPETUS

Ajanvaraus siirtyy WiseGolfiin

Espoo Golfin molempien kenttien ajanvaraus siirtyy WiseGolfiin. WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki toiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä. Tämä muutos on erityisesti toivottu Espoo Golfin kenttien ajanvarauksen helpottamiseksi - ajanvaraus tapahtuu yhdessä ohjelmassa yksillä tunnuksilla!

Muutoksen ensisijainen tavoite on suoraviivaistaa ja tehostaa toimiston toimintaa. WiseGolf tarjoaa kattavan ohjelmiston, jonka avulla saadaan kaikki toiminnot saman järjestelmän alle. WiseGolfin kautta hoidetaan kaikki jokapäiväiset asiat kuten jäsen- ja osakasasiat, kassan hallinta, laskutus, verkkokauppa sekä viestintä.

Toimistolla on aiemmin ollut käytössä noin kymmenen erilaista järjestelmää, joita kaikkia käytetään viikoittain, valtaosaa päivittäin. Usean järjestelmän käyttö on vaatinut paljon ristikkäisiä toimintoja ja manuaalista käsityötä, jotka molemmat vievät erittäin paljon aikaa. Wisen myötä järjestelmien määrä tippuu merkittävästi, toiminta automatisoituu, ylimääräinen työ vähenee merkittävästi ja sitä kautta aikaa jää toiminnan kehittämiseen.


Pelaajille muutos näkyy ensisijaisesti ajanvarausjärjestelmän vaihtumisena

Näkyvimpinä muutoksina pelaajille on uusi ajanvarausjärjestelmä sekä ilmoittautumiset kilpailuihin ja tapahtumiin. Järjestelmässä on paljon uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat päivittäistä toimintaa sekä toimistolla että caddiemasterien työssä.

Muutos vaatii varmasti alkuvaiheessa meiltä jokaiselta opettelua ja malttia. Järjestämme pelaajille mahdollisuuden tutustua järjestelmän käyttöön ennen kauden alkua, jotta alku sujuu muutoksesta huolimatta hyvin. Niillä pelaajilla jotka olivat meillä viime kaudella nexgolfissa ovat tunnukset valmiina Wiseen. Ohjeistamme erikseen, kuinka jokaisen pelaajan tulee ITSE kirjautua järjestelmään. Vain uusien pelaajien tulee rekisteröityä.


WiseNetwork - WiseGolf

WiseNetWork:n kanssa on tällä hetkellä yhteistyössä noin 27 golfyhteisöä ympäri Suomea, lukuisia liikuntakeskuksia ja mm. jääkiekkoseuroja. WiseGolf on golfklubien ja -kenttien toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kehittäjä on WiseNetwork Oy. Yrityksen taustalla on kahdeksan toimintavuotta ja yli 100 henkilötyövuotta tuotekehitystä WisePlatform-järjestelmän parissa. WiseGolfin lisäksi muita WisePlatformin toimialakohtaisia tuotteita ovat mm. kuntosaleille suunnattu WiseGym sekä tapahtumaorganisaatioiden tarpeisiin soveltuva WiseEvent.

WiseNetwork Oy on perustettu vuonna 2013.


WiseGolf - nettisivu

(Sovellus ladattavissa)