UAS-reikäpeliturnaus 2023 (EGS) | Espoo Golf

OPETUS

UAS-reikäpeliturnaus 2023

Kuvassa Nordcenterissä pelatun ottelun EGS:n edustajat:
Erkki Haaramo, Harri Korpilaakso, Kirsi Eräkangas sekä Risto Virtanen

Uudenmaan alueen senioreiden reikäpeliturnausta on pelattu seurojen kesken pitkin kesäkuuta. EGS:n alkulohkossa pelasivat lisäksi Kurk, Pickala ja Nordcenter. Kaikkiaan seuroja on mukana turnauksessa 29 kpl. Kilpailijoiden tasoitukset ovat olleet kovaa luokkaa. EGS:n pelaajien tasoitusten keskiarvo on ollut kaikissa otteluissa n. 10. Muilla seuroilla samaa tasoa, joten useimmiten eteen on jouduttu antamaan vain 0-2 reikää. Slopessa on otettu huomioon 50 % tasoituksesta.

Eri otteluihin on kiitettävästi saatu pelaajat maaliskuussa tehdyn sähköpostikyselyn kautta. Eri otteluissa on myös ollut eri pelaajat. Vain yksi pelaaja on pelannut kahdessa ottelussa. Näin ollen kolmessa ottelussa on yhteensä pelannut 6 mies- ja 2 naispelaajaa. Täten valtaosa keväällä kiinnostuksensa ilmoittaneista ei ole päässyt pelaamaan, vaikka pelaajia on vaihdettu joka otteluun.

EGS:n alkulohkossa kaikki pelit on nyt pelattu. Lohkon neljästä seurasta pääsi vain yksi joukkue jatkoon. Tämä joukkue on Pickala, joka voitti kaikki 3 otteluaan. EGS voitti 2 ottelua 3:sta ja oli lohkossaan toisena.

Suuret kiitokset kaikille EGS:n pelaajille sekä hyvistä peleistä että seuran ansiokkaasta edustamisesta UAS-reikäpeliturnauksessa.

Erkki Haaramo
EGS:n UAS-reikäpelikapteeni
​​​​​​​