EGS Hallituksen kokous 2 | Espoo Golf

OPETUS

EGS Hallituksen kokous 2


Maaliskuun hallituksen kokous pidettiin keskiviikkona 29.3.2023 Rosavillassa. Valkoisen lumen ympäröidessä vielä golfkenttäämme, aurinko kuitenkin paistoi lupaavasti ja toi mukanaan toivon pikaisesta kevään alkamisesta. Hallituksen työlistalla oli perinteiseen tapaan eri vastuualueiden läpikäynti ja tilannekatsaus.
Talouden osalta käytiin läpi jäsenmaksujen tilanne, jossa vielä avoimia laskuja syksyltä ja niistä muistutellaan jäseniä ensi tilassa. Todettiin, että vanhan Nexgolf -järjestelmän sulkeutuminen ja uuden Wisegolfin avaaminen on saattanut vaikeuttaa jäsenmaksulaskun löytymistä. Seuran toimisto auttaa, jos jäsenmaksulaskua ei löydä. E-Birdien uusi kausi alkaa 1.4.2023. Jos oma E-Birdie näyttää ”ei voimassa olevaa jäsenyyttä”, tarkoittaa se sitä, että tämän kauden jäsenmaksu on maksamatta.
Kentän kuulumiset voi lukea kotisivujen kenttätoimikunnan uutisesta.


Tutustuimme Minea Blomqvist-Kakon Movegolf konseptiin, jossa olemme mukana. Ajatuksena on saada uudet juniorit ja harrastajat lajin pariin erilaisten tapahtumien ja kurssien avulla ja meidän tehtävämme on ohjata tätä kautta tulevat mahdolliset harrastajat oman seuran toimintaan mukaan.


Espoo Golf (EGS ja GG) järjesti kyselyn tapahtumista ja kisoista jäsenistölle. Vastauksia saatiin 329 ja niitä purettaessa kävi ilmi, että tapahtumien määrää toivottiin karsittavan sekä kisamuodoista scramble oli ykköstoiveena, kisoista pidettiin yleisesti sekä niihin liittyvistä ruokailuista ja palkintojen jaosta sekä hyvästä peliseurasta. Palkintojen laadukkuus toive nousi esille useammassa mielipiteessä ja siihen ratkaisuna voidaan todeta, että kaikkien jäsenten apua tarvitaan. Hyvät kontaktit ja yhteistyökumppanit ovat enemmän kuin tervetulleita!


Toimikunnat kokoontuivat kesän kilpailu ja tapahtumakalenterin suunnittelupalaveriin 8.3.2023 ja tapahtumakalenteria laadittiin huomioiden kyselyn tulokset. Kisoja järjestetään edelleen, hieman uudemmalla konseptilla ja niin että kalenterissa on myös tilaa normaaleille golfkierroksille. Kilpailukalenteri on lopputarkastuksessa ja julkaistaan piakkoin!


Espoo Golf Akatemian junnujen golfkoulut ovat ostettavissa kotisivujen verkkokaupasta. Golfkouluissa ovat taas perinteen mukaan omat juniorit avustamaan. Nyt on mahdollisuus tulla mukaan.


Myynti- ja markkinointi työryhmä kokoontui 21.02.2023 suunnitellen ja ideoiden erilaisia varainkeruu mahdollisuuksia, tavoitteena yritysten mukaan saaminen sekä myös yksittäisten jäsenten mahdollisesti saamat yhteistyökumppanit toiveena. Ryhmä toivoo myös aktiivista osallistumista ja ideointia varainkeruussa koko seuran jäsenistöltä.


Todettiin, että EGS-GG yhteistyösopimus on allekirjoitettu 7.3.2023.


Kuultiin Wisegolfin käyttöönoton tilannekatsaus ja todettiin, että kovasti on tehty työtä, mutta tulossa on edistyksellinen järjestelmä, joka helpottaa mm. jäsenistön tiedon saantia sekä ajanvarausta.


1.4.2023 on SGL:n varsinainen kevätliittokokous, johon seuran puheenjohtaja Erno Kalalahti osallistuu seuran edustajana.
Seuraava kokous on 26.4.2023