Pelaa edullisemmin ja tee samalla hyvää | Espoo Golf

Pelaa edullisemmin ja tee samalla hyvää

Viikolla 33 (14.8-20.8) teemme yhdessä hyvää ja autamme kodittomia eläimiä, joita HESY:lle on valitettavasti taas kesän aikana tullut paljon lisää.

Myymme tällä viikolla kaikki vieraspelaajien green feet sekä EGS, että Gumbölen kentällä, hintaan 50€ (ovh 65€/75€). Lahjoitamme jokaisesta myydystä green feestä 10€ HESY:lle.

Voit myös valita lahjoittaa 10, 20 tai 50 euroa suoraan HESYLLE.

Lahjoituksen voit tehdä

TäältäHelsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry ottaa hoiviinsa vuosittain noin 500 koditonta eläintä, hoitaa ne kuntoon ja etsii kullekin eläimelle juuri sille sopivan, loppuelämän kodin. Auta HESYä auttamaan ja lahjoita!


Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, jonka numero on: RA/2020/755. Lupa on voimassa 01.01.2021 alkaen koko Suomen alueella lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Kerätyt varat käytetään löytöeläinten hoidosta koituviin kuluihin. Varoilla maksetaan eläinlääkärikuluja, lääke- ja laitekustannuksia, hiekka- ja ruokakuluja sekä henkilöstökuluja. Varoja käytetään myös valistus- ja kasvatustyöhön sekä tiedotusmateriaalien tuottamiseen.