Pakkaselle pelaaminen ehdottomasti kielletty | Espoo Golf

OPETUS

Pakkasella pelaaminen ehdottomasti kielletty

Tulipas tiukka otsikko, mutta kun asia nyt vaan on tärkeä... niin otetaanpa kertauksena:

- Jos yön/aamun aikana on pakkasta tai kuuraa, ei kentälle saa lähteä ennen kenttähenkilökunnan/ caddiemasterin lupaa. Tätä sääntöä ei ole tehty kenenkään kiusaksi, se heinä nyt vaan saattaa ottaa itseensä ja jäljet näkyvät sitten pahimmillaan vielä pitkään ensi kesän aikana.

- Lähipelialueen heinä on samaa kuin muuallakin kentällä, eli kärsii yhtä lailla= ethän mene lähipelialueellekaan kiitos!

- Seuraa arvioitua avaamisaikaa/ tilannetta ja tiedotteita Espoo Golfinkotisivuilta. Golfkentän lämpömittari saattaa hyvinkin näyttää -2 astetta, vaikka aurinko jo hienosti lämmittää kotisi ulkomittaria +5 asteen verran. Kentällä kuura ei myöskään sula heti, kun lämpötila nousee plussan puolelle.

- Huomaathan myös, että peliajat eivät pakkasaamuina mitenkään automaattisesti siirry eteenpäin. Saat tietysti varata uuden ajan perutun tilalle, jos tilaa vielä löytyy!

Ja hei vielä yksi juttu: Meidän kenttäporukat ja cädärit haluavat avata sen kentän heti kun se mitenkään on mahdollista. Me kaikki ymmärrämme täällä mahdollisen pahan mielen peruuntuneesta peliajasta, mutta ethän ammu sanansaattajia.

Kiitos ymmärryksestä!
Parhain terveisin toiminnan- ja toimitusjohtajanne


Sari