Espoo Golf hakee toimitus-/toiminnanjohtajaa | Espoo Golf

OPETUS

Espoo Golf hakee toimitus-/toiminnanjohtajaa


ESPOO GOLF - UUSI TOIMITUS-/TOIMINNANJOHTAJA

Espoo Golf on noin 3300 jäsenen golfyhteisö, joka käsittää sekä Espoon Golfseuran että Gumböle Golfin. Nykyisen toimitus-/toiminnanjohtajan siirtyessä keväällä 2024 uusiin tehtäviin, haemme hänen työlleen jatkajaa sekä EGS Ry:n toiminnanjohtajana että Gumböle Golf Oy/Ry toimitus-/toiminnanjohtajana.

Espoo Golf on brändinimi, jonka alla toimii kaksi 18-reikäistä golfkenttää, perinteisenä kilpakenttänä tunnettu EGS sekä nopeasti kierrettävänä tunnettu Gumböle Golf. Vuoden 2019 alusta lähtien kenttäyhteisöt ovat tehneet tiivistä yhteistyötä. Espoo Golfista on lyhyessä ajassa tullut yksi pääkaupunkiseudun suosituimmista golfkentistä, jossa 2023 startattiin noin 62 000 kertaa.


Haemme molempien yhteisöjen yhteiseksi vetäjäksi operatiivista johtajaa, jonka vaativa toimenkuva edellyttää strategista osaamista ja näkemystä golfliiketoiminnasta, johtamistaitoa, asiakas- ja palveluhenkistä asennetta ja ulospäinsuuntautunutta persoonallisuutta. Etsimämme henkilö on luova ongelmanratkaisija ja diplomaattinen neuvottelija, jolla riittää rohkeutta tarttua hankaliinkin asioihin. Asioiden tulee sujua suomeksi ja englanniksi. Ruotsinkielentaidosta on kolmikielisessä Espoossa etua.


Tehtäviin kuuluu vuosikellon mukainen johtaminen mukaan lukien vastuu taloudesta, myynnistä ja markkinoinnista, golfkentän oleellisten kulmakivien kuten kentän, kiinteistöjen, ulkoistetun ravintolatoiminnan sekä asiakaspalvelun koordinointi ja kehittäminen yhdessä muun palveluketjun kanssa. Apunaan hänellä on kenttämestari, hallintopäällikkö sekä palvelupäällikkö, jotka muodostavat operatiivisen ydinryhmän.


Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta hallitustyöskentelystä, talouden prosesseista (budjetointi, kassavirran hallinta, ennusteet, tilinpäätökset) sekä sidosryhmien hallinnasta. Kokemus yhdistys- ja/tai osakeyhtiöpohjaisesta golfyhteisöstä on selkeä etu, mutta ei välttämätön edellytys.

​​​​​​​
Espoo Golfin tavoitteena on olla Espoon johtava golfyhteisö. – ”Kaikkien meidän Espoo Golf”
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen haku@espoogolf.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2024.


Lisätietoja antavat puheenjohtajat

Håkan Blomberg (Gumböle), hakan.blomberg@espoogolf.fi puh. 046 850 9200
Erno Kalalahti (EGS), erno.kalalahti@espoogolf.fi puh. 040 840 0723
​​​​​​​