EGS seurana | Espoo Golf

OPETUS

EGS seurana

Espoon Golfseura ry

Espoon Golfseuran golfkenttä sijaitsee Gumbölejoen laaksossa Kauklahden Mynttilässä. Espoon Golfseura ry on urheiluseura ja kentän nimeksi on rekisteröity ESPOO GOLF.

Seura on perustettu 1977 ja aloitti toimintansa Suomen toisena 18-reikäisenä kenttänä vuonna 1982. Keskeisen sijaintinsa ansiosta ja urheiluseurapohjaisuutensa takia se tarjoaa espoolaisille sekä kaikille lähialueiden alueilla asuville hyvät mahdollisuudet oppia golfia ja kehittyä siinä vaikka aivan huipulle asti.


Espoo Golfseura toivottaa kaikki tervetulleiksi seuraan, jossa opit pelaamaan, viihdyt mukavien ihmisten kanssa ja voit harrastaa liikuntaa luonnon helmassa.


Espoon Golf Akatemia on seuran oma toimikunta, joka tarjoaa huippuopetusta kilpapelaajille ja aktiiviharrastajille sekä kaikille, jotka haluavat oppia ja kehittyä golfin parissa.


Ravintola Rosavilla on kahvila-ravintola. Rosavilla palvelee kaikkia, niin golfareita, alueen asukkaita kuin satunnaisia ohikulkijoitakin. Rosavilla on avoinna golfkaudella joka päivä.


Tervetuloa viihtymään!